19 Aralık 2012 Çarşamba

Bugünlerde Biz..

İşe başlamama bir aydan az bir süre kaldı. Şimdiden telaşı, endişesi , korkusu her yanımı sarmış durumda. Kuzumdan hiç ayrı kalmadım şimdiye dek. 24 saatimi hep onunla geçirdim. Şimdi sabah onu bırakıp da gitmek..Gözüm arkada kalmayacak çok şükür annem bakacak ama ah o özlem yok mu ona nasıl çare bulacağım bilmiyorum. Şimdilik kızımla her anın tadını çıkarıp onun kokusunu doya doya içime çekiyorum. Buna da şükür diyorum, ben en azından 9 ay onunla beraberdim. Ücretsiz izin alamayıp çalışmak zorunda kalan ve 2 aylık bebeklerini bırakan o kadar çok anne var ki. Emzirme işi nasıl olacak bakalım. Ona da bir düzen getirmeli işe başlamadan. Şimdilik bizimkisi canı ne zaman isterse o zaman devam :)

Kuzum 2 gün önce 8. ayını doldurdu. Aylık muayeneye götürmedik bu sefer. Yavrum o kadar bıktı ki hastane doktor görsün istemiyorum bir süre. Boy kilo nedir tam emin değilim ama 9,5 kilo civarında olduğunu tahmin ediyorum. Boyu da 72 cm.

8. ay artık tüm istediklerini ve tabi istemediklerini çok rahat ifade etmeye başladığı bir ay oldu. Yatmak ve oturmak en nefret ettiği şeyler. Sürekli ayakta durmak istiyor. Emeklemek gibi bir niyeti hiç yook. Yerde karın üstü durma süresi maksimum 3 dakika.

Bu ay konuşma konusunda da epey yol katetti. Benim bu çocuk neden hiç konuşmuyor, neden agulamıyor takıntılarıma inat sabahtan akşama kadar hiç susmadan konuşuyor :) İlk kelimesi sanırım baba olacak, sürekli bir babababa halinde. ah bu kızların hepsi mi babacı olur :)






Ek gıdada belli yasaklar dışında herşeyi yiyebiliyor. Ben de herşeyin doğalı olması için çabalıyorum. Her hafta pazara gidiyoruz. Burada pazar konusunda biraz daha şanslıyız büyük şehirde yaşayanlara göre. İlk elden tamamen organik ürünlere ulaşma şansımız var. 


Bizim Bodrum pazarından bir gün


Hep kuzudan bahsettim ama bugünlerde tüm hayatım o ne yapayım. Onun uyuduğu saatlerde de bir kaç blog okuyup bazen bir dizi izleyebiliyorum. Şimdi Revenge dizisine başladım. İlk sezonun sonuna gelmek üzereydim ki duydum bunun yerli uyarlamasını yapacaklarmış. Beren Saat'in yeni dizisiymiş. Yerlisi nasıl olur bilmem ama orjinali gerçekten başarılı.



Minik kuzu bugünlük bu kadar izin verdi..Bir sonraki uyku seansında görüşmek üzere





2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler :) her gun okudugun bi bloggerdan yorum almak da ayri bi keyifmis :)

      Sil